Επιλέξτε απο το μενού "
Ετικέτες" αριστερά το μάθημα ή το κεφάλαιο που θέλετε καθώς και τις συμβουλές μας για μια επιτυχή πορεία στο δύσκολο έργο σας!

Γενική Περιγραφή των μαθημάτων της Οικονομίας και της
Διοίκηση θα βρείτε στο κάτω μέρος του blog...

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΑΟΔΕ - SOS

Τα SOS της ΑΟΔΕ

1. Το βασικότερο SOS είναι πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ SOS!! Δεν μπορεί κανείς να ξέρει τα θέματα και αν πει πως πέτυχε θέμα είναι περισσότερο λόγω τύχης και λιγότερο λόγω ικανότητας/εμπειρίας.

2. Κάθε χρόνο υπάρχει η φήμη ότι τα θέματα που μπήκαν στις εξετάσεις προσομοίωσης «καίγονται». Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα δεν είχε μπει κάτι ίδιο με τις εξετάσεις αυτές στην ΑΟΔΕ! Έχει γίνει όμως σε άλλα μαθήματα… (δεν είναι δυνατό σοβαρά κομμάτια, όπως την «Κοινωνική Ευθύνη της Επιχείρησης», να μη τα διαβάσετε μόνο και μόνο επειδή κάποιος θέλει να πιστεύει ότι μπορεί να παρέμβει στις Πανελλαδικές!!)

3. Είναι λογικό να θεωρεί κάποιος πως ένα θέμα που έπεσε πέρυσι στις εξετάσεις έχει πολύ μικρή πιθανότητα να ξαναμπεί και φέτος!

4. Αντίστοιχα, ένα κομμάτι που δεν έπεσε ποτέ –και είναι και άξιο λόγου- έχει μεγάλες πιθανότητες να πέσει. Το ίδιο ισχύει και για θέματα που είχαν πέσει παλαιότερα… όσο πίσω πάμε τόσο η πιθανότητα επανεμφάνισης τους αυξάνεται!

5. Προσέξτε τα θέματα που έπεσαν στις επαναληπτικές εξετάσεις προηγούμενων ετών! Θα δείτε ότι πολλά θέματα των Πανελλαδικών είχαν πέσει τις προηγούμενες χρονιές στις Επαναληπτικές!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Προετοιμασία Πανελλαδικών

Καθηγητής παραδίδει μαθήματα:

Αρχές Οικονομικής Θεωρίας
(ΑΟΘ)

Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών
(ΑΟΔΕ)

Άριστη Γνώση αντικειμένου
Σύγχρονες Μέθοδοι διδασκαλίας
Σεβασμός στην προσωπικότητα του μαθητή

τηλ. επικοινωνίας: 694-8200440
(φιλική καταχώρηση)